Sundered Skies

Egy harc vége

A Freedom szigeten ragadt elf csapatnak sikerült kitörnie, és pár hajót megkaparintva elmenekültek.
A Tövis királynő, az elfek uralkodója háborút hirdetett a lázadók ellen. A Kereskedelmi tanács más népei próbálták békésen rendezni a dolgot, de a Freedom sziget megtámadása elkerülhetetlennek látszott.
Az elf esküszegők azonban támogatóikkal partra szálltak az elf Heartland szigeten, és a meggyengült védelmet kihasználta megtámadták a királynő palotáját.
A csapat tagjai közben behatoltak az elfek nagy fájának a Levélúrnak gyökerei közt a Húskohóba a szent helyre, ahol a vadoncokat készítik. A terem közepén egy áttetsző hollós végű botot találtak. Mikor közelébe értek fényesség vette őket körül és egy gyönyörű elf papnő előtt találták magukat.
Ő Holló egy ősi elf papnő, aki már csak lélekben létezik. Elmondta, hogy egy démon megtévesztette az elfeket, és a Tövis királynő és népe a valódi Vadon isten helyett őt szolgálják a Törés óta. Ő látva a helyzetet megtámadta a démont, de küzdelmük azóta is tart. Most azonban, ha el tudják terelni a démon figyelmét, győzelmet arathat felette.
Ezt követően a csapat megint a Húskohóban találta magát. Kisvártatva a földből és gyökerekből alakok alakultak ki, és a csapat tagjainak a saját képmásaikkal kellett szembenézni. Kezdetben nehéz helyzetbe kerültek, már a menekülésen gondolkoztak, de végül összeszedték magukat, és legyőzték a saját klónjaikat.
Ezzel egyidőben Hollónak sikerült elűznie a démont, és így az elfek megszabadultak a gonosz befolyás alól.

Comments

peterfy peterfy

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.